Blog

“All I want to say”

Stuart Townend

Gisteravond zat ik in de auto, toen er een lied van Stuart Townend langskwam. Wie zeg je? Stuart Townend is een christelijke muziekschrijver/zanger uit Engeland, met een hele eigen stijl. Soms is de stijl van zijn liedjes een beetje jazzy, soms heel traditioneel, of je hoort er een beetje Keltische invloeden in.

Het lied dat ik hoorde was ¨All I Want to Say¨. Ik kan hem helaas niet op YouTube vinden, anders kon ik hem laten horen. Maar de tekst vind je onderin deze blog.

Wat mij gisteren raakte in dit lied is de overgave en het vertrouwen dat uit de tekst spreekt. Het is een lied dat gaat over verlangen naar God, verlangen om met hem te leven. Om een vriend van God te zijn. En om het vertrouwen dat dat genoeg is. Het lied gaat over het neerleggen van je leven in de handen van God, en het besef dat er dan niet meer nodig is. Het gaf me het besef dat dat alles is wat God van ons verlangt, eigenlijk. Wat God heeft gedaan voor ons is al genoeg, wij hoeven daar niets meer bovenop te doen. Alles wat hij van ons dat wij ons leven bij hem neerleggen, en oprecht met hem proberen te wandelen, elke dag opnieuw. En als er dan iets mis gaat, dan is het niet erg. Dan wacht hij op ons,  helpt ons weer overeind, om weer samen verder te gaan. Het maakt dat ik denk: wat is het ontzettend mooi om zo´n God te hebben!

Stuart Townend: All I Want to Say

The wonder of forgiveness,
The comfort of Your love,
The all-surpassing pleasure
To be a friend of God.
Your thoughts to me are endless,
This joy will never end.

All I want to say is ‘I love You’,
All I want to give is my heart,
All I want to do is be near You,
And to walk in Your ways.
Resting in the peace of Your promise,
Trusting in the cross that You bore,
Looking for the day when I see You.
Lord I thank You for Your faithfulness to me.

I’m laying down my treasures
To claim the perfect prize,
I’m pulling back the curtain
To look into Your eyes.
You know my inhibitions
But You can meet me here.

One Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *